Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Eu si sotia mea cunoastem secretul pentru a mentine o casatorie solida.

In jos 
+2
DkgRaY
!nd!f3r3nt
6 participanți
AutorMesaj
!nd!f3r3nt
MANAGER
MANAGER
!nd!f3r3nt

Puncte : 26122
Data de inscriere : 16/09/2010
Varsta : 32
Localizare : Dorohoi

Eu si sotia mea cunoastem secretul pentru a mentine o casatorie solida. Empty
MesajSubiect: Eu si sotia mea cunoastem secretul pentru a mentine o casatorie solida.   Eu si sotia mea cunoastem secretul pentru a mentine o casatorie solida. Icon_minitimeSam Sept 18, 2010 3:44 pm

Eu si sotia mea cunoastem secretul pentru a mentine o casatorie solida:

1. De doua ori pe saptamana mergem intr-un restaurant dragut - companie placuta, mancare buna, bem vin... Ea merge marti si joi, eu miercuri si vineri..

2. Dormim in paturi separate, eu la Bucuresti, ea la Cluj.

3. O duc peste tot, dar ea reuseste mereu sa gaseasca drumul inapoi.

4. Am intrebat-o unde vrea sa mearga pentru aniversarea casatoriei si mi-a raspuns:"intr-un loc unde nu am mai fost demult". I-am sugerat bucataria.

5 . Ne tinem de mana mereu. Daca nu o fac, incepe sa cheltuiasca.

6. Are un robot de bucatarie electric, un storcator electric, un prajitor electric si zice ca sunt prea multe in casa, nu are loc de ele unde sa stea. Asa ca i-am cumparat un scaun electric.

7. Mi-a spus ca masina nu merge, ca are apa in carburator. Am intrebat unde e masina si mi-a raspuns: "In lac".

8. A facut o masca de argila. Pentru doua zile a fost frumoasa foc. Apoi si-a spalat masca de pe fata.

9. A fugit dupa camionul de gunoi, urland: "Sunt in intirziere pt.gunoi?" Soferul i-a raspuns: "Nu, salta inauntru!"

10. Aminteste-ti mereu, casatoria e prima cauza a divortului.

11. Nu i-am vorbit sotiei timp de 11 luni. Nu indrazneam sa o intrerup.

12. Ultima cearta a fost din cauza mea. A intrebat "Ce e pe televizor?", iar eu i-am raspuns: "Praf".

13. La inceput, Dumnezeu a creat pamantul si s-a odihnit. Apoi a creat barbatul si s-a odihnit. Apoi a creat femeia. Si nici omul, nici Dumnezeu nu s-au mai odihnit niciodata. Si a fost nevoit sa inventeze si bautura.

lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
Sus In jos
DkgRaY
MANAGER
MANAGER
DkgRaY

Puncte : 25955
Data de inscriere : 17/09/2010

MesajSubiect: Re: Eu si sotia mea cunoastem secretul pentru a mentine o casatorie solida.   Eu si sotia mea cunoastem secretul pentru a mentine o casatorie solida. Icon_minitimeSam Sept 18, 2010 9:48 pm

Smile)) faine =))
Sus In jos
BoM
MANAGER
MANAGER
BoM

Puncte : 25920
Data de inscriere : 18/09/2010

MesajSubiect: Re: Eu si sotia mea cunoastem secretul pentru a mentine o casatorie solida.   Eu si sotia mea cunoastem secretul pentru a mentine o casatorie solida. Icon_minitimeSam Sept 18, 2010 10:49 pm

7. Mi-a spus ca masina nu merge, ca are apa in carburator. Am intrebat unde e masina si mi-a raspuns: "In lac".
hahahahahahaha Smile
Sus In jos
!nd!f3r3nt
MANAGER
MANAGER
!nd!f3r3nt

Puncte : 26122
Varsta : 32
Localizare : Dorohoi

MesajSubiect: Re: Eu si sotia mea cunoastem secretul pentru a mentine o casatorie solida.   Eu si sotia mea cunoastem secretul pentru a mentine o casatorie solida. Icon_minitimeSam Sept 18, 2010 11:02 pm

lol!
Sus In jos
TYLYAN
MANAGER
MANAGER
TYLYAN

Puncte : 26316
Varsta : 33
Localizare : Buzau

MesajSubiect: Re: Eu si sotia mea cunoastem secretul pentru a mentine o casatorie solida.   Eu si sotia mea cunoastem secretul pentru a mentine o casatorie solida. Icon_minitimeDum Sept 19, 2010 1:28 am

Dute mah cu prostiile tale =))))
Sus In jos
Re5p3cT_
MANAGER
MANAGER
Re5p3cT_

Puncte : 26049
Varsta : 30
Localizare : ....::::Harsova::::...

MesajSubiect: Re: Eu si sotia mea cunoastem secretul pentru a mentine o casatorie solida.   Eu si sotia mea cunoastem secretul pentru a mentine o casatorie solida. Icon_minitimeDum Sept 19, 2010 1:50 am

Bah ma lasi :d
Sus In jos
DkgRaY
MANAGER
MANAGER
DkgRaY

Puncte : 25955
Data de inscriere : 17/09/2010

MesajSubiect: Re: Eu si sotia mea cunoastem secretul pentru a mentine o casatorie solida.   Eu si sotia mea cunoastem secretul pentru a mentine o casatorie solida. Icon_minitimeDum Sept 19, 2010 3:34 pm

11. Nu i-am vorbit sotiei timp de 11 luni. Nu indrazneam sa o intrerup.

asta ii criminala da ii si adevarata Smile))
Sus In jos
i.ReaLw0w
MANAGER
MANAGER
i.ReaLw0w

Puncte : 25983
Data de inscriere : 19/09/2010

MesajSubiect: Re: Eu si sotia mea cunoastem secretul pentru a mentine o casatorie solida.   Eu si sotia mea cunoastem secretul pentru a mentine o casatorie solida. Icon_minitimeMier Sept 29, 2010 9:12 pm

=))))))))))))))))))))))))))))Smile)))))))))))))))))) lol!
Sus In jos
Re5p3cT_
MANAGER
MANAGER
Re5p3cT_

Puncte : 26049
Varsta : 30
Localizare : ....::::Harsova::::...

MesajSubiect: Re: Eu si sotia mea cunoastem secretul pentru a mentine o casatorie solida.   Eu si sotia mea cunoastem secretul pentru a mentine o casatorie solida. Icon_minitimeSam Oct 02, 2010 1:06 am

lol!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Eu si sotia mea cunoastem secretul pentru a mentine o casatorie solida.   Eu si sotia mea cunoastem secretul pentru a mentine o casatorie solida. Icon_minitime

Sus In jos

Eu si sotia mea cunoastem secretul pentru a mentine o casatorie solida.
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Diverse :: Off-Topic-
Mergi direct la: